Wonen met ondersteuning

Wij helpen jou bij het vinden van een eigen plek in een stabiele situatie met minder zorgen. Wij stemmen onze aanpak af op jouw situatie, ofwel: opvangen, aanpakken, loslaten.

Hoe wij

Opvangen

We kijken naar jouw situatie en creëren rust en stabiliteit. Het team dat jij samenstelt zorgt ervoor dat je de begeleiding krijgt die jij nodig vindt. Dit zorgt voor vertrouwen en vertrouwen is de basis.

hoe wij

Aanpakken

Wij geloven dat vertrouwen moet groeien. Om vertrouwen te laten groeien moeten we er voor je zijn en samen je situatie verbeteren. Wij vragen 100% inzet en wij geven 100% inzet, samen boeken we resultaat. Ons streven is een stabiele situatie met minder zorgen. Je maakt je eigen keuzes, vult je eigen dagen en met jouw eigen team kijken we waarbij je hulp kan gebruiken. Wanneer het echt even niet lukt zullen wij extra ons best doen om je te ondersteunen. Wij geloven in simpel: willen of doen, stoppen of doorgaan, van A naar B.

De vijf pijlers van Doelbewust Zorg

Begeleiding op maat

Hoe wij

Loslaten

Onze ondersteuning is gericht op stabiliteit en zelfredzaamheid. Vanuit een stabiele situatie met minder zorgen en meer zelfvertrouwen is het makkelijker om deel te nemen aan de maatschappij. Met de opbouw van voldoende steun in het jouw eigen netwerk, kunnen wij je veilig loslaten waar mogelijk. Je kan vaak zelf meer dan je denkt!

Een stabiele situatie met minder zorgen

We gaan samen op zoek naar een eigen plek die bij jouw past. Je krijgt de begeleiding die jij nodig vindt en je maakt je eigen keuzes.

nl_NLDutch